Ajankohtaista lappilaisessa korkeakoulutoiminnassa!

Tammikuussa alkaviin Avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintoihin 60 op ja väyläopintoihin 30 op avautuu ilmoittautuminen perjantaina 22.9 klo 8:00.

Tammikuussa alkavat seuraavat koulutukset:

Päiväopintoina:

Liiketalous (tradenomi), Rovaniemi ja Tornio

Monimuoto-opintoina:

Tietojenkäsittely (tradenomi), Tornio

Liiketalous (tradenomi), Rovaniemi

Sairaanhoitaja, Rovaniemi ja Kemi

Sosionomi, Kemi

Restonomi, Rovaniemi

Asiantuntemusta ikääntymiseen (18.10.2017)
Vanhustutkimukseen eli gerontologiaan kuuluvia opintoja on nyt mahdollisuus opiskella Lapin kesäyliopistossa.

NYT Kemissä Organisaatioiden ja työyhteisöjen johtamisen perusopinnot (13.10.2017)
Parin viikon päästä Kemissä käynnistyvät kaikille avoimet Organisaatioiden ja työyhteisöjen johtamisen perusopinnot. Opinnot ovat uusi monitieteinen opintokokonaisuus hallinnosta, johtamisesta, liiketaloudesta ja vuorovaikutustaidoista työyhteisöissä.

Talvikaudella Skeematerapian koulutusohjelma (27.6.2017)
Lapin kesäyliopisto toteuttaa Skeematerapian koulutusohjelman kevään 2018 aikana Rovaniemellä. Skeematerapian koulutusohjelma antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet soveltaa skeematerapian työmenetelmiä ammatillisessa työskentelyssä asiakkaiden kanssa. Skeematerapia on tunnelukkojen työstämiseen kehitetty terapiamuoto. Skeematerapia on uusi, 1990-luvulla kehitetty kolmannen sukupolven integratiivinen terapiamuoto, joka yhdistää eri terapiamuotojen parhaat ominaisuudet.

Miten tunnelukkoja voi avata? (27.6.2017)
Lapin kesäyliopisto toteuttaa Avaa tunnelukkosi –kurssin marraskuussa Rovaniemellä. Tunnelukko on lapsuudessa opittu tapa ajatella ja reagoida elämämme eri tilanteissa. Kun tunnelukko aktivoituu, lukitumme toimimaan lapsuudessa opittujen selviytymismallien keinoin. Aikuisuudessa tunnelukot aiheuttavat ongelmia henkilökohtaisessa elämässä, työssä, vapaa-ajalla, parisuhteessa sekä ystävyys- ja ihmissuhteissa.

Lue tuorein uutiskirjeemme! (30.8.2016)
Kesäyliopiston tuoreimman uutiskirjeen voit lukea alla olevan linkin kautta!