Kohti uusia oivalluksia


Etusivu
A A A

MIKÄ ON MAAKUNTA-KORKEAKOULU?

Lapin korkeakoulujen ja seutukuntien yhteistyöverkosto; alueellista koordinaatiota vuosien kokemuksella.
 
Lue lisää...

OPINPOLULLE KOTIPAIKKA-
KUNNALTASI

Valinnanvapautta, erilaisia opiskelumahdollisuuksia ja uusia välineitä oppimiseen ja aikuisopiskeluun.

Lue lisää...

ME PALVELEMME SINUA

Alueellisesti räätälöityä koulutusta. Tukipalveluja tutkimus- ja kehittämistoimintaan Lapissa. Välineitä yritystoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää...
Ajankohtaista
Lue tuorein uutiskirjeemme!
20.7.2016
Kesäyliopiston tuoreimman uutiskirjeen voit lukea alla olevan linkin kautta!
Avoimia yliopisto-opintoja verkossa ja lähiopetuksena
29.6.2016
Lapin yliopiston opintovaatimusten mukaisia opintoja on laajasti tarjolla verkko-opintoina sekä kontaktiopetuksena Rovaniemellä yliopistolla ja yhteistyöoppilaitoksissa mm. kesäyliopistoissa, kansanopistoissa ja kansalaisopistoissa.
Lappilaiset nuoret LATO-hankkeen kautta kiinni opintoihin
21.6.2016
Hei Lappilainen nuori, oletko työtön tai jäitkö ilman tutkinto-opiskelijan paikkaa? Sinun on mahdollista tulla opiskelemaan LATO -hankkeeseen.
Polkuopinnot avoimessa AMKissa syksyllä 2016
21.6.2016
Polkuopinnot avoimessa AMKissa vuonna 2016
Seutukuntien osaamisstrategiat 2016-2020 julkaistu
26.5.2016
Lappilaisten korkeakoulujen ja kampusalueen ulkopuolisten seutukuntien välistä yhteistyötä ohjaavat osaamisstrategiat on saatu valmiiksi ja julkaistu.
Koulutuksia liikunta-alan ammattilaisille
26.5.2016
Lapin kesäyliopisto toimii Santasport Lapin Urheiluopiston katon alla ja näin ollen tarjoaa myös liikunta-alan ammattilaisille suunnattua koulutusta ohjelmassaan.
Työelämään muutosta kaipaaville: Ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja -koulutus
26.5.2016
Lapin kesäyliopisto toteuttaa nelipäiväisen koulutuskokonaisuuden syksyn 2016 aikana Rovaniemellä. Koulutuksen viitekehys on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen, jolla pystytään lisäämään työyhteisön hyvinvointia. Koulutus antaa valmiudet ja hallintakeinot työelämän muutosten ja vaatimusten kohtaamiseen. Koulutuksessa opiskellaan konkreettisia työtapoja ja kokeillaan uusia menetelmiä itsen johtamiseen ja arvostavaan kohtaamiseen. Painopisteenä ovat itsensä johtamisen kehittäminen sekä yksilö- ja yhteisötason muutosprosessien valmentaminen. Kohderyhmä: Koulutus soveltuu työelämäänsä muutosta tarvitseville ja kaikille, jotka haluavat kehittää omaa työtänsä. Lisäksi koulutus sopii erityisen hyvin esimiestyössä oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää omaa ja alaisten osaamista sekä tuoda uusia taitoja työyhteisöönsä.
Integratiivisessa terapia-menetelmäkoulutuksessa yhdistyy kognitiivisten terapioiden menetelmät yhdistettynä ratkaisukeskeisiin terapiamenetelmiin.
26.5.2016
Integratiivisessa terapia-menetelmäkoulutuksessa yhdistyy kognitiivisten terapioiden menetelmät yhdistettynä ratkaisukeskeisiin terapiamenetelmiin. Koulutuksessa teoreettisena viitepohjana on sekä kognitiivinen että ratkaisukeskeinen terapia. Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville, jotka haluavat kehittää omaa työskentelytapaansa sekä saada uudenlaisia työmenetelmiä käyttöönsä. Koulutusohjelma soveltuu myös kaikille jotka haluavat hyödyntää sekä ratkaisukeskeisiä että kognitiivisia menetelmiä omassa työssään ja elämässään sekä ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi eri alojen terapeuteille (psykoterapeutit, toimintaterapeutit, fysioterapeutit, puheterapeutit), jotka haluavat täydentää osaamistaan uusimmilla ratkaisukeskeisen ja kognitiivisen terapian työtavoilla.
LUONNONVOIMAA OPETUKSEEN - Jos mentäisiinkin luontoon luokan sijaan!
23.4.2015
Tule mukaan Lapin kesäyliopiston järjestämään luontokasvatuksen täydennyskoulutukseen! Luontolähtöinen ja toiminnallinen henkilöstökoulutus on suunnattu varhaiskasvattajille, esi-, ala- ja yläkoulun- sekä lukion opettajille. Koulutusta järjestetään jokaisessa Lapin seutukunnassa. Koulutuksesta saat mukaasi myös omassa opetuksessa helposti hyödynnettäviä valmiita opetuspaketteja. Lähde mukaan monipuolisessa ympäristössä toteutettavaan innostavaan ja inspiroivaan koulutukseen!
Koulutushaku


Korkeakoulu/oppilaitos:
Opintojen aihealue:
Alkamisajankohta:
Toteutuspaikka:
Koulutustyyppi:
Opiskelumuoto:
Hakusana: