Kohti uusia oivalluksia


Etusivu
A A A

MIKÄ ON MAAKUNTA-KORKEAKOULU?

Lapin korkeakoulujen ja seutukuntien yhteistyöverkosto; alueellista koordinaatiota vuosien kokemuksella.
 
Lue lisää...

OPINPOLULLE KOTIPAIKKA-
KUNNALTASI

Valinnanvapautta, erilaisia opiskelumahdollisuuksia ja uusia välineitä oppimiseen ja aikuisopiskeluun.

Lue lisää...

ME PALVELEMME SINUA

Alueellisesti räätälöityä koulutusta. Tukipalveluja tutkimus- ja kehittämistoimintaan Lapissa. Välineitä yritystoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää...
Ajankohtaista
Miltä tulevaisuus näyttää – löydä vastauksia tulevaisuudentutkimuksen opinnosita
18.8.2016
Tulevaisuuden tutkimuksen opintokokonaisuus Turun yliopistosta
Kansainvälistyvä ja monikulttuurinen Suomi tarvitsee suomen kielen opettamisen ammattilaisia
17.8.2016
Suomi toisena/vieraana kielenä (S2) -oppiaineessa tutustut kielen oppimisen ja opettamisen peruskysymyksiin silloin, kun suomea ei opeteta äidinkielenä.
Avoimiin korkeakouluopintoihin ilmoittautuminen menossa!
17.8.2016
Useiden tieteenalojen avoimia korkeakouluopintoja kuudesta yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta. Ilmoittautumisajat opinnoista riippuen päättyvät 30.8., 15.9. tai johonkin muuhun ajankohtaan mennessä. Tiedot opintojen esittelyn yhteydessä
Pohjoismaiset kielet ovat ajankohtaisia!
17.8.2016
Uudistuneen opetussuunnitelman mukaan ruotsin opetus alkaa jo alaluokilla tänä syksynä. Nämä opinnot on suunnattu mm. työssä oleville luokanopettajille ja kielten opettajille, jotka tulevat opettamaan ruotsia alakoulun puolella ja kaikille muille kiinnostuneille. Opintojen pääpaino on ruotsin kielessä ja ne on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa työn ohessa.
English Activation Course - An easy start to brush up your English skills!
16.8.2016
Alkusyksyn englannin kielen kertauskurssi English Activation Course 9.9. alk. Rovaniemellä ja 14.10. alk. Torniossa.
Ikääntyvien ylilopiston opintomatka Kemin kaupunkiin, 14.9.2016
8.8.2016
Kemissä Itämeri kohtaa Lapin. Merellinen Kemi on erilaista Lappia niin kesällä kuin talvellakin. Kemin kesässä merellisyys tulee voimakkaasti esille. Sisäsataman alue – kemiläisten olohuone – on kokemisen arvoinen: vanhat makasiinit, kesäravintolat, vehreä Meripuisto ja vilkas vierasvenesatama houkuttelevat viihtymään.
Valmiuksia ja hallintakeinoja työelämän muutosten ja vaatimusten kohtaamiseen - Ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja -koulutus
1.8.2016
Lapin kesäyliopisto toteuttaa nelipäiväisen koulutuskokonaisuuden syksyn 2016 aikana Rovaniemellä. Koulutuksen viitekehys on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen, jolla pystytään lisäämään työyhteisön hyvinvointia. Koulutus antaa valmiudet ja hallintakeinot työelämän muutosten ja vaatimusten kohtaamiseen. Koulutuksessa opiskellaan konkreettisia työtapoja ja kokeillaan uusia menetelmiä itsen johtamiseen ja arvostavaan kohtaamiseen. Painopisteenä ovat itsensä johtamisen kehittäminen sekä yksilö- ja yhteisötason muutosprosessien valmentaminen.
Lue tuorein uutiskirjeemme!
20.7.2016
Kesäyliopiston tuoreimman uutiskirjeen voit lukea alla olevan linkin kautta!
Avoimia yliopisto-opintoja verkossa ja lähiopetuksena
29.6.2016
Lapin yliopiston opintovaatimusten mukaisia opintoja on laajasti tarjolla verkko-opintoina sekä kontaktiopetuksena Rovaniemellä yliopistolla ja yhteistyöoppilaitoksissa mm. kesäyliopistoissa, kansanopistoissa ja kansalaisopistoissa.
Lappilaiset nuoret LATO-hankkeen kautta kiinni opintoihin
21.6.2016
Hei Lappilainen nuori, oletko työtön tai jäitkö ilman tutkinto-opiskelijan paikkaa? Sinun on mahdollista tulla opiskelemaan LATO -hankkeeseen.
Edellinen 1 2Seuraava
Koulutushaku


Korkeakoulu/oppilaitos:
Opintojen aihealue:
Alkamisajankohta:
Toteutuspaikka:
Koulutustyyppi:
Opiskelumuoto:
Hakusana: