Kohti uusia oivalluksia


Etusivu
A A A

MIKÄ ON MAAKUNTA-KORKEAKOULU?

Lapin korkeakoulujen ja seutukuntien yhteistyöverkosto; alueellista koordinaatiota vuosien kokemuksella.
 
Lue lisää...

OPINPOLULLE KOTIPAIKKA-
KUNNALTASI

Valinnanvapautta, erilaisia opiskelumahdollisuuksia ja uusia välineitä oppimiseen ja aikuisopiskeluun.

Lue lisää...

ME PALVELEMME SINUA

Alueellisesti räätälöityä koulutusta. Tukipalveluja tutkimus- ja kehittämistoimintaan Lapissa. Välineitä yritystoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää...
Ajankohtaista
MATEMATIIKAN AIKA - kevään aikana voit nostaa matematiikan taitosi lyhyestä pitkään tai pitkästä korkeakoulutasoon
24.2.2017
Voit osallistua joko lyhyen ja pitkän matematiikan eron kurovalle propedeuttisen matematiikan kurssille tai/ja pitkän matikan taustatiedoin jatkat peruskurssilla. Kurssit ovat samalla avoimia korkeakouluopintoja Jyväskylän yliopiston opintovaatimusten mukaan, joten mahdollisesti voit liittää ne tulevaan tutkintoosi.
Aloita norjan kielen opinnot kesällä Kilpisjärven jylhissä tunturimaisemissa
14.2.2017
Alkeiskurssi on suunnattu norjan kielen opintojaan aloittaville. Opetuksen pääpaino on puhetaidon harjaannuttamisessa. Kurssilla opitaan arkipäivän sanastoa ja erilaisten jokapäiväisten fraasien käyttöä. Osallistuja oppii käyttämään norjan kieltä erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa, vapaa-aikana ja harrastuksissa, työelämässä, ruokailutilanteissa jne. Kurssilla opit myös peruskielioppia ja lausumista.
USKALLANKO HUOMATA? Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja sen seurauksia 4.5.2017
2.2.2017
Lapin kesäyliopisto järjestää yhteistyössä Suomen Delfins ry:n kanssa koulutusiltapäivän lapsiin kohdistuvasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sen seurauksista
Haku voimauttavan valokuvan opintoihin on käynnissä
1.2.2017
"Vaikka kyseessä on valokuvamenetelmä, ei voimauttavan valokuvan työväline oikeastaan ole valokuvaus, vaan katse ja näkemisen tapa – se, miten voimme tietoisesti valita katsoa toisin ja nostaa kuormittavien asioiden sijasta näkyväksi sellaisenkin ehjyyden, joka on niin haurasta, ettei se vielä ole oikeastaan edes olemassa."
VALMENTAVAN MATEMATIIKAN OPETUSTA INSINÖÖRIN, RESTONOMIN JA TRADENOMIN OPINNOISTA KIINNOSTUNEILLE
30.1.2017
Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa insinöörin, restonomin ja tradenomin opinnoista kiinnostuneille valmentavan matematiikan opetusta.
LUONNONVOIMAA OPETUKSEEN - Nyt koko hankkeen materiaalit saatavilla.
12.9.2016
Tule mukaan Lapin kesäyliopiston järjestämään luontokasvatuksen täydennyskoulutukseen! Luontolähtöinen ja toiminnallinen henkilöstökoulutus on suunnattu varhaiskasvattajille, esi-, ala- ja yläkoulun- sekä lukion opettajille. Koulutusta järjestetään jokaisessa Lapin seutukunnassa. Koulutuksesta saat mukaasi myös omassa opetuksessa helposti hyödynnettäviä valmiita opetuspaketteja. Lähde mukaan monipuolisessa ympäristössä toteutettavaan innostavaan ja inspiroivaan koulutukseen!
Lue tuorein uutiskirjeemme!
30.8.2016
Kesäyliopiston tuoreimman uutiskirjeen voit lukea alla olevan linkin kautta!
Koulutushaku


Korkeakoulu/oppilaitos:
Opintojen aihealue:
Alkamisajankohta:
Toteutuspaikka:
Koulutustyyppi:
Opiskelumuoto:
Hakusana: