Bachelor of Health Care (AMK) Nursing PATH studies 2019 (lähiopetus, Kemi)

Laajuus 45-60 op
Koulutuksen järjestäjä Lapin ammattikorkeakoulu
Toteuttaja
Avoin ammattikorkeakoulu
Opintojen aihealue
Sosiaali- ja terveysala
Koulutustyyppi Avoin AMK-opetus
Opetusmuoto Lähiopinnot
Toteutuspaikka Kemi
Kuvaus

Avoin ammattikorkeakouluopetus tarjoaa sinulle mahdollisuuden joustavaan opiskeluun polkuopintojen kautta. Avoimen AMKin kautta pystyt opiskelemaan ammattikorkeakouluopintoja, vaikka et saisi vielä opiskeluoikeutta tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Tutkintotavoitteisena polkuopiskelijana opiskelet koulutukseen kuuluvia opintojaksoja samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Opetusta järjestetään päivä- ja monimuoto-opetuksena. Opiskelijat kirjataan opiskelijarekisteriin ja suorituksista annetaan opintosuoritusote.

Voit hyödyntää avoimessa suoritettuja opintoja AMK-tutkintoon hakeutuessasi. Opinnot eivät oikeuta suoraan AMK-tutkinnon suorittamiseen mutta ne ovat osa tutkintojen opintoja ja siten hyväksiluettavissa osaksi tutkintoa Lapin AMKin tutkintosäännön mukaisesti. Voit hakeutua tutkintoon normaalisti yhteishaun kautta tai suoritettuasi avoimessa AMKissa tarvittavan määrän koulutukseen soveltuvia opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta http://www.lapinamk.fi/fi/Hakijalle/Hakeminen/Avoimen-AMKin-vayla .

AMK-tutkintoon kuuluvia opintoja voi suorittaa avoimen AMKin opiskelijana tutkinto-opiskelijoiden ryhmissä työjärjestyksen mukaisesti. Opiskelijat otetaan opintojaksoille ilmoittautumisjärjestyksessä. Polkuopinnot koostuvat yleensä koulutuksen ensimmäisen vuoden opinnoista. Polkuopiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (yleensä 45-60 op).

Koulutuksen kuvaukset löydät koulutuskortista: Sairaanhoitaja (AMK), nursing, Kemi

Opetussuunnitelmat ja opintojaksokuvaukset löytyvät SoleOPSista: https://soleops.lapinamk.fi/opsnet/disp/fi/welcome/nop

Hinta 300€ vuosimaksu, jolla voi opiskella haluamansa määrän opintoja vuoden aikana.
Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset opintojaksolle viimeistään 2 viikkoa ennen opintojakson alkua.

Sähköinen ilmoittautuminen

Seija Enbuske, puh. 0400 896963, avoinamk@lapinamk.fi

Aika ja paikka

Lukuvuosi 201--2020, koulutuksen ensimmäisen vuoden opinnot oman opiskelusuunnitelman mukaisesti tutkintoryhmän mukana.
Opinnot sisältävät itsenäistä opiskelua ja lähiopetusjaksoja. Opetus toteutetaan päiväopetuksena ja siinä hyödynnetään myös aktiivisesti erilaisten oppimisympäristöjen mahdollisuuksia. Opiskelu on mahdollista Kemissä,Terveysala Meripuistokatu 26, 94100 Kemi.

Opintokokonaisuuden opinnot: