Avoimen AMKin VÄYLÄopinnot syksy 2019 - International business (BBA)

Koulutuksen järjestäjä Lapin ammattikorkeakoulu
Toteuttaja
Lapland University of Applied Sciences
Opintojen aihealue
Koulutusala erittelemätön
Koulutustyyppi Avoin AMK-opetus
Opetusmuoto Lähiopinnot
Toteutuspaikka Rovaniemi
Kuvaus

In the Degree Programme in International Business (IB) you will study in an international group to become a business expert who can work innovatively both globally and locally and has an entrepreneur-like approach to the business development. You will learn the basic skills relevant to the work in business such as marketing, financial management, corporate law, business communication and project planning.

During your studies, you will learn to recognize the challenges of especially the small companies operating in the northern regions and to find new approaches to business development. You will learn about the possibilities of establishing a business of your own. You can improve your international skills by studying or doing your practical training abroad.

The Bachelor of Business Administration degree allows you to be employed in various tasks in different fields in business, and also in the public sector. Your title may be, for example, marketing manager, head of customer relationships, head of services, sales negotiator, project planner, trainer or entrepreneur.

In the Degree Progamme of International Business (IB) you can apply to make the double degree in Turiba University. Double degree programme provides students the opportunity of studying for a definite period at a partner institution and getting a degree from both institutions.

Hinta 300€ per year
Enrolment opens on Wed 24.4.2019 klo 9.00.
  Online registration
Lisätietoja Seija Enbuske, puh. 0400 896963, avoinamk@lapinamk.fi
Aika ja paikka

Lukuvuosi 2019-2020, koulutuksen ensimmäisen vuoden opinnot oman opiskelusuunnitelmasi mukaisesti.
Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja siinä hyödynnetään aktiivisesti verkko-oppimisympäristöjä (iLinc-etäopetusjärjestelmä ja Moodle-oppimisympäristö).
Tämä mahdollistaa joustavan opiskelun asuinpaikasta riippumatta. Tätä varten tarvitset tietokoneen, jossa on internetyhteys (laajakaista) sekä kuulokemikrofoni.
Opiskeluvälineiden käyttöön perehdytetään ja teknisiin kysymyksiin on saatavilla koko opintojen ajan apua eOppimispalveluiden tukihenkilöiltä. Minerva, Kauppakatu 58, 95400 Tornio ja verkko-opintoina.

Opintokokonaisuuden opinnot: